Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Celestial-World S1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Zaczełem grać na serwerze Celestial-World s1 i wbiłem 75lvl surą robiłem eq i ok spotkałem Polke i spytałem skąd wziąść perły to poszlliśmy na

nową mape i ona zaczeła ubijać smoka ja wale hit 2800 więc nie dawałem rady a ja się pytam ile ona wali ze skilla a ona na to że 200k

pytam się jak , ona odpowiada że jest um w 6/7 bonie ona już logła a ja się nie zdążyłem spytac .

Jak to się nazywa.

Ps. Czy da się dostać na mape na 100lvl od 75lvl jeżeli nie to gdzie mam expic na 75lvl?

Teraz nowa

:)

sygnays.png

Opublikowano

Oczywiście , że się da..

1. Szukasz kogoś 105, pt kamer mod, no i teleportujesz się .

2.Wbijasz jeżeli masz 75 lvl istnieje możliwość wzięcia ślubu no i przekonujesz tą osobę żeby tam poszła a ty klikasz w pierścień i jesteś tam. ?

4021_19_03_09_12_29_23.png

`Legia Warszawa

<3

jNLDc4anLN10RLL1QB.jpg

Opublikowano

Siemka.

Zaczełem grać na serwerze Celestial-World s1 i wbiłem 75lvl surą robiłem eq i ok spotkałem Polke i spytałem skąd wziąść perły to poszlliśmy na

nową mape i ona zaczeła ubijać smoka ja wale hit 2800 więc nie dawałem rady a ja się pytam ile ona wali ze skilla a ona na to że 200k

pytam się jak , ona odpowiada że jest um w 6/7 bonie ona już logła a ja się nie zdążyłem spytac .

Jak to się nazywa.

Ps. Czy da się dostać na mape na 100lvl od 75lvl jeżeli nie to gdzie mam expic na 75lvl?

poproś kogoś żeby zrobił ci zwój powrotu
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wejdz na translator i sprawdz albo zobacz wyglad 6/7 izmianek 6/7 na innym servie lub na youtube na jamkims GP. Napisz do jakiegos polaka 100lv+ to cie tepnie na modzie lub ci zwoje zrobi :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Posiadam spolszczenie do tego serwera na aktualny dzien :)

Dawaj te spolszczenie : > ! + czeka

.

gcyg2.png.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...